Sportverenigingen

Han en Aswin hebben de paramedische begeleiding van het Nationaal Damesteam Lacrosse verzorgt op het Europees Kampioenschap in Nymburk, Tsjechië, 2 - 15 augustus 2015. 

Han en Aswin zijn in 2014 betrokken  geweest bij de sportmedische verzorging van het nationale heren volleybalteam tijdens de trainingen op Papendal en de wedstrijden. We zijn erg trots op dat zij deze functie hebben mogen bekleden. Volgend seizoen, 2015-2016, verzorgt onze praktijk de fysiotherapeutische begeleiding van Nationale Team Volleybal Jong Oranje Meisjes 16-18 jaar. Ook het talentteam Jong Oranje valt hier onder. In 2015 heeft Han de  fysiotherapeutische begeleiding van Jeugd Oranje Meisjes verzorgt bij het 8 landen toernooi in Valladolid in Spanje.
 
  
Sinds de start van onze praktijk in 2009 werken wij samen met een groeiend aantal sportverenigingen. Wij ondersteunen de verenigingen op het gebied van de sportmedische zorg. Zo hebben we op 4 locaties een gratis inloopspreekuur voor de daar spelende leden.
Inloopspreekuren op sportverenigingen
Volleybal vereniging Pegasus, Nijmegen
 
maandag 19.15-20.15
start seizoen tot mei
 
Ark van Oost (EHBO ruimte)
 
Volleybal vereniging Vocasa, Nijmegen
 
maandag 20.30-21.30
start seizoen tot mei
 
Vocasahal (scheidsrechtersruimte)
 

Volleybal vereniging Trivos, Wijchen
Basketbal vereniging Wyba, Wijchen
Handbal vereniging The Flyers, Wijchen
Fietscross vereniging Wycross, Wijchen
 
dinsdag 19.30-21.00
start seizoen tot mei
 
sportcentrum Arcus (dopingruimte)
 
Tennisvereniging Dukenburg, Nijmegen
 
dinsdag 19.30-20.30
april tot oktober
 
tv Dukenburg (bestuurskamer)
 

Verder hebben wij met andere verenigingen contact met de medische staf en fungeert onze praktijk als achterwacht of zorgen wij voor vervanging bij afwezigheid van de medische staf.
 
Aswin is geregeld aanwezig (gedurende het seizoen) op donderdag avond bij voetbalvereniging SCE in Nijmegen en Alverna te Alverna.

©2020 Jager van der Kamp | Development & hosting: SBIS Webservices