Partners & Links - Fysiotherapie Jager van der Kamp te Nijmegen

Partners
Nijmegen '82
Nijmegen '82 is een gerenomeerd fitnesscentrum waarbij kwaliteit gekoppeld wordt aan een goede sfeer. Fitnesscentrum Nijmegen '82 heeft een breed aanbod: fitness, cardio, indoor cycling, karate, steps, kickfit en alle andere sportieve activiteiten die u mag verwachten in een modern fitnesscentrum.
   
Volleybalvereniging Vocasa
Sinds april 2010 werken we samen met Volleybal Vereniging Vocasa. Alle leden van deze vereniging kunnen terrecht voor revalidatie van hun fysieke klachten.
   
Volleybalvereniging Pegasus
Pegasus is een Nijmeegse volleybalvereniging. Met ruim 500 ledenis het een grote vereniging. Pegasus speelt competitie van de 3e klasse tot en met 2e divisie, en heeft een uitgebreide jeugdafdeling en een gezellige recreantengroep. Alle leden kunnen voor revalidatie van hun fysieke klachten terrecht in onze praktijk. Vanaf januari 2011 sponserd onze praktijk Pegasus heren 2.
   
Volleybalvereniging Trivos
Vanaf mei 2012 zijn Trivos en Jager van der Kamp de samenwerking aangegaan. Jager van der Kamp zal Trivos ondersteunen in de medische verzorging van de spelers van het 1e heren en dames team en alle andere leden.
Trivos is de volleybal vereniging van Wijchen en is gehuisvest in sporthal Arcus.
   
Nationaal heren volleybalteam
Van december 2013 tot seizoen 2015 waren Aswin en Han onderdeel van het medisch team van het nationaal heren volleybalteam. De begeleiding bestond uit fysiotherapeutische verzorging tijdens de trainingen op Papendal en tijdens de interlands. In 2015 hebben we Jeugd Oranje Meisjes begeleidt met het 8 landen toernooi. Verder verzorgen de de fysiotherapeutische begeleiding van Jong Oranje Meisjes in het seizoen 2015-16. Erg trots zijn we op onze continuering van onze werkzaamheden bij de nationale volleybalteams.
   
Basketbalvereniging Wyba
Wyba is de basketbalvereniging van Wijchen en is gehuisvest in sporthal Arcus. Vanaf januari 2013 zijn Wyba en Jager van der Kamp de samenwerking aangegaan. Jager van der Kamp zal Wyba ondersteunen in de medische verzorging van de spelers.
   
vv Alverna
Voetbal vereniging Alverna
Bospad 5
6603 AR Alverna
024-6413010
   
Sport Club Excelsior
sportpark Lindenholt

Vanaf juli 2011 werken wij samen met voetbalvereniging SCE op het gebied van medische zaken met de verzorger eerste elftal. Ook zijn onze diensten beschikbaar voor de rest van de vereniging.
   
Handbalvereniging The Flyers
The Flyers zijn gehuisvest in sporthal Arcus te Wijchen. Vanaf maart 2013 zijn wij de samenwerking aangegaan. Jager van der Kamp zal The Flyers ondersteunen in de medische verzorging van de spelers.
    

Sportmassage 024
Sinds 2013 is Sportmassage024 gestart in Nijmegen. Sportmassage024 heeft klantgerichtheid en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Dat is ook de reden dat wij inmiddels gegroeid zijn naar een goed lopende sportmassagepraktijk op meerdere locaties waaronder nu bij Fysiotherapie Jager van der Kamp.

   
Praktijk Yoga Adem Ontspan
Praktijk Yoga Adem Ontpan biedt individuele- en groepsgerichte hatha yogalessen en
adem- en ontspanningstherapie volgens de methode van Dixhoorn. De therapie wordt met succes toegepast bij mensen met spanningsgebonden klachten en wordt vergoed door steeds meer zorgverzekeraars.
   
Links
Manuele therapie Utrecht
Op deze internetpagina vindt u alles over de Manuele Therapie zoals die gedoceerd wordt aan de School voor Manuele Therapie Utrecht. U vindt hier informatie over onze visie, de geschiedenis van de school en patiënteninformatie.
   
Manuele therapie maitland
Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. Zie voor meer informatie de site van Manuele Therapie Maitland.
   
Crafta
CRAFTA richt zich op patiënten met nek-, hoofd-, en aangezichtsklachten.  Het doel van het onderzoek is het vinden van stoornissen (dysfuncties) in het nek -, hoofd en gezichtsgebied. Indien deze aanwezig zijn stelt de therapeut een behandelplan op. Na maximaal 6 behandelingen wordt een (tussen)evaluatie gedaan. Samen met de patiënt (en eventueel ouder(s) van de kinderen) wordt bepaald of de behandeling aanslaat of niet.
   
International Academy for Sportscience
In de loop van de jaren ontwikkelde het IAS een revalidatiesysteem, welke in Europa en Amerika bekend staat onder de naam Physical Rehabilitation Training®. De opleiding tot Physical Rehabilitation Trainer® richt zich op zowel sporters als op de ADL patiënt (PRT® A en B).
   
Mulligan concept
Mulligan heeft op een systematische wijze twee methoden als eerste met elkaar gecombineerd. Door meer “open minded” om te gaan met bestaande principes heeft hij zowel voor de perifere gewrichten als de wervelkolom een nieuw onderzoeks- en behandelsysteem ontwikkeld. Zijn MWM’s (perifeer) en SNAG’s (wervelkolom) zijn een combinatie van een passieve correctie (accessory movement) en een actieve beweging.
   
Marsman
De methode naar Marsman is een - in Nederland ontwikkelde - open, praktisch neurofysiologisch en mechanisch gefundeerde methode om functiestoornissen van het bewegingsapparaat te begrijpen. Deze methode is zeer goed inpasbaar te maken in elke andere methode, zonder deze concurrentie aan te doen.
   
McKenzie
Filosofieën en behandelingen voor spinale aandoeningen ontwikkeld door Robin McKenzie Anthony van Waikanae, Nieuw-Zeeland. De filosofieën en behandelingen worden internationaal bekend als "De McKenzie Methode ®."
   
Versus
Versus richt zich op het schrijven van thematische boeken en boekjes, monografieën, over onderwerpen met betrekking tot de fysiotherapie, bewegingstechnologie, bewegingswetenschappen en ergonomie/ergotherapie.
   
De Fysiotherapeut
Kom in actie. Zorg dat er voldoende fysiotherapie in uw zorgpolis zit!
Ga naar Bent u goed verzekerd?’ en bekijk hoe fysiotherapie in uw polis is opgenomen.

©2019 Jager van der Kamp | Development & hosting: SBIS Webservices