De praktijk van Fysiotherapie Jager van der Kamp in Nijmegen

Onze praktijk heeft 3 locaties; onze hoofdvestiging is op Kerkenbos 1077 en daarnaast hebben we een dependance in het centrum op de Gerard Noodtstraat 119 (kamer 1). Sinds Maart'19 hebben wij in Wijchen in het Sportcentrum Arcus een dependance. De Arcus is gevestigd op campuslaan 14.
Onze praktijk is aangesloten bij het schoudernetwerk en rugnetwerk Zuid-Oost Nederland. Verder hebben wij contracten met bijna alle zorgverzekeraars en staan we geregistreerd in alle kwaliteitsregisters.

Voor 2019 hebben we geen overeenkomst met: De Friesland, Zorg en Zekerheid, ENO en Caresq.
Oktober en november 2019 worden de contracten voor 2020 beoordeeld.

Onze praktijk hanteert in 2019 de volgende tarieven per consult:

Intake € 50,00
Manueeltherapie € 49,00
Fysiotherapie € 38,50
Screening € 19,00
Eenmalig consult € 68,50
Toeslag huisbezoek € 14,00

 

Therapeuten
Han Jager studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Daarnaast volgde hij verscheidene opleidingen en cursussen. Zo behaalde Han het diploma Physical Rehabilitation Trainer (PRT) A aan de International Academy for Sportscience (IAS) in Gennep. Han volgde de basisopleiding van 1 jaar en behaalde daarmee een internationaal erkend diploma. Tevens heeft hij aan het I.A.S. de wervelkolomrevalidatie en de cursus osteoporose en artrose gevolgd. Ook de behandeling van de wervelkolom stond centraal in de opleiding Mc. Kenzie therapie (deel A/B).  Verder deed hij de nodige kennis op rond manuele therapie. Hij heeft de opleiding manuele therapie volgens methode Marsman en Mulligan-concept succesvol afgerond.De wervelkolom stond centraal bij de Combined Movement Theory cursussen. Daarnaast is hij geregistreerd manueeltherapeut Maitland methode. In 2013 is Han gestart met de opleiding manuele therapie CRAFTA, voor aangezichtspijnen, kaakklachten  en hoofdpijnen. Ook heeft hij level 1 cursus van DeanWatsonHeadache cursus gedaan. Waarin diepgaand op behandeling van hoofdpijnklachten wordt ingegaan. Door het volgen van verschillende schoudercursussen heeft Han zich namens de praktijk verder verdiept in het behandelen van schouderklachten. Voor het Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland zit hij in de scholingscommissie. Han is stagebegeleider voor studenten van de opleiding Manuele Therapie Maitland. Han heeft door zijn werkzaamheden bij het ijshockey en het Nederlands Volleybalteam heren ook ruime ervaring in het begeleiden van topsporters. Momenteel is Han fysio-manueeltherapeut bij Nationele Teams van Jong-Jeugd Oranje Volleybal en het Nationaal Dames Team Lacrosse. Han werkt op alle werkdagen en in het weekend is hij meestal te vinden bij het Ijshockey of het volleybal.

Aswin van der Kamp voltooide de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Hij behaalde aan het IAS in Gennep, het diploma Physical Rehabilitation Trainer (PRT) B. Deze opleiding biedt een alternatief voor de geregistreerde sportfysiotherapie-opleiding. Door zijn werkzaamheden bij Romijnder Devils Ijshockey en nationale Volleybalteam Heren heeft Aswin ruime ervaring in de topsportbegeleiding. Bij het I.A.S. volgde hij tevens een cursus over voeding in relatie tot ziektebeelden en overgewicht en de wervelkolom-cursus Driedimensionale Arthrokinematische Mobilisatie (DAM) aan de Hogeschool Leiden. Tevens is hij geregistreerd manueeltherapeut. Aswin heeft de opleiding manuele therapie aan de School voor Manuele Therapie Utrecht gevolgd. Tevens heeft hij zich gespecialiseerd in behandelingen van het SI gewricht. In 2013 is Aswin gestart met de opleiding manuele therapie CRAFTA, voor aangezichtspijn, kaakklachten en o.a. hoofdpijnen. Daarnaast heeft hij de opleiding van het NOI en van Neurodynamics Solutions (Michael Shacklock) over neurodynamica gevolgd. Door deelname aan de schouder basis en plus cursus (saxion hogeschool) heeft Aswin zich namens de praktijk verder verdiept in het behandelen van schouderklachten. Voor onze praktijk participeert Aswin in Het RugNetWerk Zuid-Oost Nederland. Ook heeft hij onlangs de cursus Combined Movement Theory of the Cervical Spine gevolgt. Dry Needling voor Myofasciale pijn als onderdeel van de Crafta therapie wordt ook door Aswin gegegeven.
Aswin is fysio-manueeltherapeut bij het Nationaal Dames Team Lacrosse en Nationaal Team Jong Oranje Meisjes en Tallentteam Volleybal. Aswin werkt op alle werkdagen en net als Han is hij in het weekend op de ijsbaan bij de Ijshockey of bij het volleybal werkzaam.

Geert van Boxtel werkt sinds september 2010 in deeltijd in onze praktijk. Hij behaalde zijn diploma fysiotherapie aan de opleiding THIM hogeschool voor fysiotherapie te Nieuwegein. Geert is gespecialiseerd in orthopedische revalidatie en is geregistreerd manueeltherapeut Maitland methode. In 2013 heeft Geert zich verder gespecialiseerd in neurodynamica( cursus Michael Shacklock). Tevens is hij werkzaam als fysiotherapeut bij Defensie. In 2014 heeft Geert de opleiding van de Watson Headache Instituut (Dean Watson) over het behandelen van hoofdpijnklachten gevolgd. Voor schouderklachten heeft Geert d.m.v. cursussen van o.a. Ann Cools(universiteit Brussel) zich verder gespecialiseerd. Momenteel volgt Geert de opleiding Manuele therapie Mulligan concept. Geert werkt op dins-en donderdagen bij ons op de praktijk.

Mark Bruin werkt sinds oktober 2012 in deeltijd in onze praktijk. Hij behaalde zijn diploma fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Mark heeft de opleiding manuele therapie Mulligan afgerond. Daarnaast heeft hij de cursus Dry Needling gevolgt. Tevens is Mark geregistreerd sportfysiotherapeut . Mark werkt altijd op vrijdagen en is verder wisselend aanwezig. Ook is Mark regelmatig aanwezig bij het Ijshockey.

Victor Goossens werkt sinds 1 November 2016 bij ons in de praktijk. Binnen de praktijk is hij aanspreekpunt voor voetbalvereniging Oranje-Blauw en zal hij de inloopspreekuren op donderdagavond daar verzorgen. Victor is Algemeen fysiotherapeut en gecertificeerd orthopedisch fysiotherapeut. Victor werkt voornamelijk op maan-woens- en vrijdagen in de praktijk.

Jan Brandsma werkt sinds de zomervakantie 2018 bij ons in de praktijk, eerst alleen zomerwaarneming, nu ook een aantal uren en spreekuren werkzaam voor onze praktijk. Eerst heeft Jan stage gelopen bij ons in de praktijk, wat wederzijds goed bevallen is. Jan is algemeen fysiotherapeut. Tevens is Jan fysiotherapeut bij het Talentteam volleybal heren in Papendal. Zij spelen hoogste niveau volleybal eredivisie in Nederland en bestaat uit spelers van Jong en Jeugd oranje. Binnen de praktijk is hij aanspreekpunt voor vv. Alverna en BC Mariken.

Ramon van Haalen heeft sinds oktober 2011 als fysiotherapeut in onze praktijk gewerkt. Hij behaalde zijn diploma fysiotherapie aan de opleiding THIM hogeschool voor fysiotherapie te Nieuwegein. Ramon heeft de opleiding manueeltherapie methode Mulligan gevolgt. In oktober 2017 heeft hij zijn opleiding osteopathie succesvol afgerond en is hij per 1 januari 2018 zijn eigen praktijk begonnen. zijn praktijk is gevestigd in Arnhem en Nijmegen (binnen praktijk Jager van der Kamp).
©2020 Jager van der Kamp | Development & hosting: SBIS Webservices